Hungarian United Duelists Academy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kezdőlaphttp://unitedhuKeresésLegutóbbi képekRegisztrációBelépés
Similar topics
Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Statistics
Összesen 236 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Mihi

Jelenleg összesen 14453 hozzászólás olvasható. in 609 subjects
Legutóbbi témák
» Társalgó
HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_icon_minitimeSzer. Ápr. 12, 2023 10:15 pm by Breaker

» A nap zenéje
HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_icon_minitimeKedd Jan. 26, 2016 8:09 pm by Nheil

» Windows 7 Ultimate 64 Bit Sp1 Key Finder Torrents
HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_icon_minitimeKedd Jan. 26, 2016 8:08 pm by Nheil

» Mese mondóka újratöltve
HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_icon_minitimeVas. Nov. 02, 2014 8:52 pm by Nheil

» A zelső HS verseny!
HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_icon_minitimeKedd Okt. 07, 2014 7:28 pm by Istipisti

» Verseny szervezési szabályok!
HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_icon_minitimeHétf. Okt. 06, 2014 11:39 pm by Istipisti

» 2014. Okt 1. tiltó
HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_icon_minitimeSzer. Okt. 01, 2014 11:22 pm by Istipisti

» Ki is játszik valójában? azaz: Képek a júzerekről
HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_icon_minitimePént. Május 09, 2014 11:58 pm by NAKA

» Zene játék
HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_icon_minitimeVas. Május 04, 2014 2:54 pm by Makk

» HUDA film klub
HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_icon_minitimeHétf. Ápr. 28, 2014 1:47 pm by Tarantila

» Választás 2014
HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_icon_minitimeHétf. Ápr. 28, 2014 1:39 pm by Tarantila

» A nap kártyája
HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_icon_minitimeSzer. Ápr. 16, 2014 9:02 am by Makk

» OCG Banlist 2014 április
HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_icon_minitimeHétf. Márc. 24, 2014 1:14 am by NAKA

» Isti normál versenye
HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_icon_minitimeHétf. Márc. 17, 2014 3:15 pm by Istipisti

» Káosz verseny
HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_icon_minitimeVas. Feb. 23, 2014 11:25 am by Nheil

Top posters
Nheil
HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_vote_lcapHUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_voting_barHUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_vote_rcap 
Tarantila
HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_vote_lcapHUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_voting_barHUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_vote_rcap 
Istipisti
Set
R3dNeX
NAKA
Makk
Ragnaros
Cslk
Toki
Poll
Legyen-e normális verseny?
Igen TCG!
HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_vote_lcap50%HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_vote_rcap
 50% [ 5 ]
Igen OCG!
HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_vote_lcap30%HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_vote_rcap
 30% [ 3 ]
Nem mert homokos vagyok!
HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_vote_lcap10%HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_vote_rcap
 10% [ 1 ]
Karalábé!
HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_vote_lcap10%HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_vote_rcap
 10% [ 1 ]
Összes szavazat : 10

HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban

Go down 
+6
Makk
Tarantila
Ragnaros
Set
hajas
Nheil
10 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Ki fog kiesni a 2003-as fordulóban?
hajas
HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_vote_lcap31%HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_vote_rcap
 31% [ 4 ]
Naka
HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_vote_lcap8%HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_vote_rcap
 8% [ 1 ]
pendecho
HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_vote_lcap0%HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Deadbone
HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_vote_lcap0%HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
WMS2M2
HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_vote_lcap8%HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_vote_rcap
 8% [ 1 ]
szaba87
HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_vote_lcap15%HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_vote_rcap
 15% [ 2 ]
joco4
HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_vote_lcap15%HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_vote_rcap
 15% [ 2 ]
Dark Balter the Terrible
HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_vote_lcap23%HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_vote_rcap
 23% [ 3 ]
Összes szavazat : 13

Poll closed

SzerzőÜzenet
Istipisti

Istipisti

Tapasztalati pont
Credits: 55
Győzelmi mutató: 12-11

HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban   HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_icon_minitimePént. Márc. 16, 2012 10:46 am

Ja nem mondtam már hogy hozzám is jöhet valaki?
Ha nem akkor mondom most Very Happy

EDIT:
SHIT SHIT SHIT: most néztem, hogy kaptam egy üzenetet, ami szerint március 30-án délután nemzetközi jog versenyen leszek, szóval fogalmam sincs mikor érek még oda xD. Remélem hamarosan (jövő szerdán kb) többet tudok.
Vissza az elejére Go down
Set
Moderator
Moderator
Set

Tapasztalati pont
Credits: 77
Győzelmi mutató: 11-9

TémanyitásTárgy: Re: HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban   HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_icon_minitimePént. Márc. 16, 2012 1:17 pm

Akkor én Isti helyét lefoglalom. Jogversenyre mennél inkább mint velünk kocsmába, ejnye
NAKA

NAKA

Tapasztalati pont
Credits: 12
Győzelmi mutató: 5-9

TémanyitásTárgy: Re: HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban   HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_icon_minitimePént. Márc. 16, 2012 1:35 pm

EDIT:
Jövő hétvége nekem semmiféle képen nem jó, mert Nagyfatert szórjuk szét Tardoson (Hamvasztás)....
Szóval én erőteljesen 30.-a mellé állok. albino
Nheil
Admin
Admin
Nheil

Tapasztalati pont
Credits: 170
Győzelmi mutató: 8-14

TémanyitásTárgy: Re: HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban   HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_icon_minitimePént. Márc. 16, 2012 2:36 pm

Nyugodjék békében.
Tardos??? Az itt van innen kis túlzással egy köpésre. A megye legparasztabb focicsapata ez köztudott.
Tarantila
Admin
Admin
Tarantila

Tapasztalati pont
Credits: 75
Győzelmi mutató: 11-5

TémanyitásTárgy: Re: HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban   HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_icon_minitimePént. Márc. 16, 2012 6:43 pm

Legparasztabb! Ez a lol Very Happy miről neves valaki: Parasztok XD
https://hungarianudacademy.hungarianforum.com
Toki

Toki

TémanyitásTárgy: Re: HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban   HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_icon_minitimeSzomb. Márc. 17, 2012 12:17 am

Jah ez tök király, minden megyében megvan az az egy falu, amelyiket a focicsapata miatt az egész bírói pereputty és egyben a többi csapat, és focihoz bármit konyító ember is ugyanúgy gyűlöl Very Happy
NAKA

NAKA

Tapasztalati pont
Credits: 12
Győzelmi mutató: 5-9

TémanyitásTárgy: Re: HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban   HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_icon_minitimeSzomb. Márc. 17, 2012 7:45 pm

Nheil írta:
Nyugodjék békében.
Tardos??? Az itt van innen kis túlzással egy köpésre. A megye legparasztabb focicsapata ez köztudott.
Hehe, nem tudtam.
Csak a nagybátyámnak van ott kinn egy nyaralója. Oda megyünk, de ha lesz foci meccs és időm, akkor tuti megyek szotyizni, és megnézni a helyi nevezetességet. Very Happy
Nheil
Admin
Admin
Nheil

Tapasztalati pont

TémanyitásTárgy: Re: HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban   HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_icon_minitimePént. Márc. 23, 2012 8:24 pm

Szeretném ha a következő írásomat mindenki aki jön, ctrlcctrlv-zné a magára vonatkozó információkkal, hogy képet kapjunk mi vár ránk 30-án. Innentől minden spam postot instant törlök.

Nheil - várhatóan negyed 5 - fél 5 felé érkezem
Tarantila - meló után 8 óra 10 perckor érkezik motorral (nem piál -.-)
Set+hajas - fél 5re jönnek
Toki
Istipisti
Ragnaros
Makk

egyéb???
Istipisti

Istipisti

Tapasztalati pont

TémanyitásTárgy: Re: HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban   HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_icon_minitimePént. Márc. 23, 2012 8:32 pm

Set és Hajas elé kimegyek a Keletihez, onnan megyünk majd, de szerintem hamarabb ott leszünk mint fél 5, majd kiderül
Set
Moderator
Moderator
Set

Tapasztalati pont

TémanyitásTárgy: Re: HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban   HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_icon_minitimePént. Márc. 23, 2012 9:08 pm

Confirmed. 4re ér be a vonat onnan villamossal dzsalunk.
Pók nem iszik wtf confused
R3dNeX

R3dNeX

Tapasztalati pont
Credits: 50
Győzelmi mutató: 3-5

TémanyitásTárgy: Re: HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban   HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_icon_minitimePént. Márc. 23, 2012 9:29 pm

én fel se vagyok sorolva? Gondolkodok
ha az ottalvás megoldható, vagy addig elleszünk, 6 vagy 6.45ig
akk ha úgy van akkor megyek

Nheil - várhatóan negyed 5 - fél 5 felé érkezem
Tarantila - meló után 8 óra 10 perckor érkezik motorral (nem piál -.-)
Set+hajas - fél 5re jönnek
Toki
Istipisti
Ragnaros
Makk
R3dNeX - 4re ér be a buszom, népligetbe, ami ha minden igaz nincs messze ludovikától, inni én se fogok sokat Razz
https://www.youtube.com/watch?v=0mv7OhXYThk&feature=player_embedded#!
Nheil
Admin
Admin
Nheil

Tapasztalati pont

TémanyitásTárgy: Re: HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban   HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_icon_minitimePént. Márc. 23, 2012 9:51 pm

sorry, megszegem a saját magam előírt szabályt, most postolok illegálisat:

1. Toki/Isti vmelyikőtök írta hogy még van hely aludni, igénybe venném, mert ha reggelig kéne csöveznem, rohadtul irritáló tudok akkor lenni, semmi kedvem hozzá

2. én viszont megígérem hogy sokat fogok inni vazze, olyan ritkán van ilyen tali nem vagyok puhapöcsű
Istipisti

Istipisti

Tapasztalati pont

TémanyitásTárgy: Re: HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban   HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_icon_minitimePént. Márc. 23, 2012 10:08 pm

Lássátok milyen niceguy vagyok, beviszek még egy hálózsákot is ha van rá igény. így még Seten kívül valaki más is részesülhet a kegyben, hogy a szobámban alhat.

R3dNeX

R3dNeX

Tapasztalati pont

TémanyitásTárgy: Re: HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban   HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_icon_minitimePént. Márc. 23, 2012 10:24 pm

hát ha ingyér lenne a pia az másabb Razz
de hányásig akkor se innék Razz
Istipisti

Istipisti

Tapasztalati pont

TémanyitásTárgy: Re: HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban   HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_icon_minitimePént. Márc. 23, 2012 10:28 pm

Én is egyszer ittam hányásig, de akkor ingyé is volt a pia (meg túlbecsültem a képességeimet Very Happy )
R3dNeX

R3dNeX

Tapasztalati pont

TémanyitásTárgy: Re: HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban   HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_icon_minitimePént. Márc. 23, 2012 10:51 pm

hehe, hát azt akk kikellett használni Razz
én már nem is tudom ikor ittam utoljára sokat XD

szülinapomkor kicsivel többet, de már úgy igazán "részeg" jó rég voltam Very Happy
de elvagyok így Very Happy
Nheil
Admin
Admin
Nheil

Tapasztalati pont

TémanyitásTárgy: Re: HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban   HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_icon_minitimePént. Márc. 23, 2012 10:54 pm

R3dNeX írta:
hát ha ingyér lenne a pia az másabb Razz
de hányásig akkor se innék Razz

150 egy üveg sör most mit szaroztok? ha csak ezer fortintot rászánsz, abból kijön 6 üveg. Most nekem senki ne mondja hogy évente egyszer eljön egy ilyen találkozóra és sajnál ezer forintot az inkább ne is jöjjön aki itt filléreskedik.
6 sörtől meg szerintem IGEN jól lehet érezni magunkat.
1000 ft piaköltség + 200 póker beszálló = 1200 FT a tényleges kocsma költség ami ugye nem útiköltség ne szarozzunk nem mintha én e lennék eresztve mert én is szarul állok most de 2 rongyot szerintem bevállalok hogy elkúrok veletek olyan ritkán van ilyen...
főleg akinek nője van az minden héten elbasz rá egy csomó pénzt,nagyon sokba kerülnek ma a csajok, az ne filléreskedjen már itt...

(jó nekem kevés barátom van mert retard vagyok, nyilván nekem nagy szám egy ilyen tali, de akkor is nevetségesnek tartom aki évente egyszer eljön egy iylenre és filléreskedik v_V én konkrétan leiratkoztam szombatról hogy ne küldjenek meccsre szóval nekem igazából ez bevételkiesés... mégis elmegyek mert ez nekem most fontos bazdmeg)
Makk

Makk

Tapasztalati pont
Credits: 0
Győzelmi mutató: 0-0

TémanyitásTárgy: Re: HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban   HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_icon_minitimeSzomb. Márc. 24, 2012 11:48 am

Szállásra nekem is lenne igényem erőteljesen vagy el kell húznom korábban (amit nem feltétlen szeretnék).
Amit fel tudok ajánlani a közösbe, 2-3 deck (vmi régi formatú feelingel), minimum 0,5 liter házipálinka, és hogy fogok inni, nehogy valaki magában igyon.
R3dNeX

R3dNeX

Tapasztalati pont

TémanyitásTárgy: Re: HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban   HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_icon_minitimeSzomb. Márc. 24, 2012 12:48 pm

hát én pont arra gondoltam h kb 1000ret viszek piára, amiból kb 6 sör kijön

de ha 4től iszok, egészen éjjfélig , vagy ki tudaj meddig, akkor az a 6 sör semmi Very Happy
tehát 8 óra alatt 6 sör az kevésnek számít Very Happy

meg bnőmmel jól megúsztam Very Happy, nem kell olyan sokat költeni, egyedül az h lemegyek hozzá, meg szülinap nőnap stb, de oda se 5000ftos csokor virággal megyek, nem pénzigényes Very Happy nem az a nő aki elvárja h ezt és ezt vegyek neki meg ennyit és annyit költsek rá, egy héten csak 1x megyek hozzájuk azt is épp azért Razz
Tarantila
Admin
Admin
Tarantila

Tapasztalati pont

TémanyitásTárgy: Re: HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban   HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_icon_minitimeSzomb. Márc. 24, 2012 2:55 pm

Én majd csak 8 után megyek, de nem iszok, viszont az nem azt jelenti, hogy nem érzem jól magam ahogy Nheil mondta nekem Very Happy nem kell pia ahhoz, hogy jól ellegyünk ^^, de lehet le tudom tenni a mocim, majd megbeszélem haverral Very Happy és akkor remélem fél 9 9-re oda érek.
Toki

Toki

TémanyitásTárgy: Re: HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban   HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_icon_minitimeHétf. Márc. 26, 2012 9:56 pm

Pókszi, te akarsz pókerezni? Mert akkor megvárunk. Mondjuk 10-kor bezár a Ludovika, ha el akarod csípni a pókert, szedni kell a lábad.
Tarantila
Admin
Admin
Tarantila

Tapasztalati pont

TémanyitásTárgy: Re: HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban   HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_icon_minitimeHétf. Márc. 26, 2012 10:20 pm

Nem pókerezek köszi én csak a társaságért megyek semmi megkötés lol.
Nheil
Admin
Admin
Nheil

Tapasztalati pont

TémanyitásTárgy: Re: HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban   HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_icon_minitimeKedd Márc. 27, 2012 7:04 pm

Bocsánat emberek de most eléggé beütött a szar ezért nem tudok elmenni pénteken, és 1-2 hétig innen is offolom magam. Összetett családi és iskolai ügy egyszerre. Majd nyomatunk mégegyet május-június környékén és ott majd bepótolom a megjelenésemet. Retro versenyen nem szándékozom droppolni, ma este akivel tudom, megpróbálom letolni, de ha nem, akkor 9 pontom már van, megkaphatják a maradék ellenfeleim az autowint.
Mégegyszer elnézést és igyon meg mindenki +1 sört a nevemben.
Set
Moderator
Moderator
Set

Tapasztalati pont

TémanyitásTárgy: Re: HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban   HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_icon_minitimeKedd Márc. 27, 2012 7:10 pm

Ne bassz már akkor ki fog okoskodni majd Very Happy Ja Toki clown
Toki

Toki

TémanyitásTárgy: Re: HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban   HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_icon_minitimeKedd Márc. 27, 2012 9:22 pm

Cöhh akkor 200 Ft-ot spóroltunk máris, mert nem lesz póker. +1 sör Very Happy
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban   HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban - Page 4 I_icon_minitime

HUDA találkozó a Ludovika kocsmában márciusban
Vissza az elejére 
4 / 9 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
 Similar topics
-
» HUDA Találkozó 2011
» HUDA találkozó.....nálam
» Jovo het pentek szabad ha raertek talalkozo

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Hungarian United Duelists Academy :: Akadémia kezdő :: Off section-
Ugrás: