| HUDA találkozó.....nálam | |
|
+10Breaker NAKA Makk hajas Ragnaros R3dNeX Set Nheil Tarantila Istipisti 14 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Nheil Admin
Posts : 2631 Join date : 2010. Mar. 08. Location : Esztergom
Tapasztalati pont Credits: 170 Győzelmi mutató: 8-14
| Tárgy: Re: HUDA találkozó.....nálam Kedd Május 22, 2012 2:08 pm | |
| | |
|
| |
hajas
Posts : 461 Join date : 2011. Jul. 12. Age : 33 Location : Miskolc
Tapasztalati pont Credits: 28 Győzelmi mutató: 5-11
| Tárgy: Re: HUDA találkozó.....nálam Szer. Május 23, 2012 1:24 pm | |
| pont jó legalább vége a sulinak remélem nem lesz senkinek kifogás a találkozó előtti héten vagy előtte egy nappal ˇˇ | |
|
| |
NAKA
Tapasztalati pont Credits: 12 Győzelmi mutató: 5-9
| Tárgy: Re: HUDA találkozó.....nálam Szer. Május 23, 2012 5:10 pm | |
| Az lenne mind ezek után a király, ha Isti nem jönne | |
|
| |
Nheil Admin
| Tárgy: Re: HUDA találkozó.....nálam Szer. Május 23, 2012 7:54 pm | |
| Vagy 21én beírja hogy "kabbe gyíkok én leléptem" és így epic fail alapon elmarad a buli. | |
|
| |
Nheil Admin
| Tárgy: Re: HUDA találkozó.....nálam Szomb. Május 26, 2012 1:37 pm | |
| Na, az unokatestvéremnek június 29-én lesz az esküvője így nem tudok elmenni az Isti partyra, amennyiben 22ről eltoljátok oda. Lehet ennek pár ember örül is, csak szólok hogy ez van. | |
|
| |
R3dNeX
Posts : 1020 Join date : 2009. Dec. 27. Age : 34 Location : Place of God :D
Tapasztalati pont Credits: 50 Győzelmi mutató: 3-5
| Tárgy: Re: HUDA találkozó.....nálam Szomb. Május 26, 2012 1:39 pm | |
| akkor 29-ei utáni héten ? | |
|
| |
hajas
Posts : 461 Join date : 2011. Jul. 12. Age : 33 Location : Miskolc
Tapasztalati pont Credits: 28 Győzelmi mutató: 5-11
| Tárgy: Re: HUDA találkozó.....nálam Szomb. Május 26, 2012 4:41 pm | |
| most már ne variáljunk legyen 22.e és kész | |
|
| |
Tarantila Admin
Posts : 1544 Join date : 2009. Dec. 26. Age : 36 Location : Budapest
Tapasztalati pont Credits: 75 Győzelmi mutató: 11-5
| Tárgy: Re: HUDA találkozó.....nálam Vas. Május 27, 2012 8:46 am | |
| | |
|
| |
Istipisti
Tapasztalati pont Credits: 55 Győzelmi mutató: 12-11
| Tárgy: Re: HUDA találkozó.....nálam Vas. Május 27, 2012 9:47 am | |
| | |
|
| |
Nheil Admin
| Tárgy: Re: HUDA találkozó.....nálam Vas. Május 27, 2012 12:32 pm | |
| | |
|
| |
Istipisti
| Tárgy: Re: HUDA találkozó.....nálam Vas. Május 27, 2012 12:34 pm | |
| legyen inkább Stardust Józsi. | |
|
| |
Nheil Admin
| Tárgy: Re: HUDA találkozó.....nálam Pént. Jún. 01, 2012 2:06 am | |
| Na most lehet tényleg nem lenne túl jó ötlet ha mennék, mert most csak félig voltam részeg de sikerült beszólogatni mindenkinek comodon... Persze élőbe más vagyok de ott úgyis bebasznék majd nagyon szóval csak rontanám a közösséget... | |
|
| |
Istipisti
| Tárgy: Re: HUDA találkozó.....nálam Pént. Jún. 01, 2012 2:46 am | |
| kell hogy valaki rontsa a közösséget, tehát ott lesz a helyed. meg különben is, ha jössz nagyobb esélye lesz legalább egy verekedésnek, azt pedig nem szalasztanám el. | |
|
| |
R3dNeX
| Tárgy: Re: HUDA találkozó.....nálam Pént. Jún. 01, 2012 12:39 pm | |
| én lehet h nem megyek, mert nincs sok kedvem olyan helyre menni ahol én egy legutolsó vki vagyok mert hogy nem tudok érvelni, és ezért kitalálok dolgokat, és egy hazug buta ember vagyok... | |
|
| |
Ragnaros Moderator
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 13-10
| Tárgy: Re: HUDA találkozó.....nálam Pént. Jún. 01, 2012 12:51 pm | |
| Ezeket a béna kifogásokat. Csak azt fogadjuk el, hogy munka, vizsga, pénzhiány.
Sajnos nem tudok jönni, mert a Szaturnusz és az Uránusz együttálásából kifakadó rózsaszín egyszarvúak párzásának útvonala egybeesik a vonat útvonalával, ezért a kék koboldok elrejtett kecsaposbödöne felborul a négylevelű okkersárga szívárvány alatt, és félek hogy emiatt kisiklunk. Szóval nem megyek :I | |
|
| |
Toki
Posts : 598 Join date : 2010. Mar. 28. Age : 32 Location : Central Europe
| Tárgy: Re: HUDA találkozó.....nálam Pént. Jún. 01, 2012 1:03 pm | |
| | |
|
| |
NAKA
| Tárgy: Re: HUDA találkozó.....nálam Pént. Jún. 01, 2012 3:52 pm | |
| - R3dNeX írta:
- én lehet h nem megyek, mert nincs sok kedvem olyan helyre menni ahol én egy legutolsó vki vagyok
mert hogy nem tudok érvelni, és ezért kitalálok dolgokat, és egy hazug buta ember vagyok... Miből gondolod, hogy "legutolsó" vagy?? És ha az a bajod hogy nem tudsz érvelni, akkor ba+ ne érvelj, csak csináld azt amit egy épkézláb ember csinál pár haver és alkohol társaságában! - Nheil írta:
- Na most lehet tényleg nem lenne túl jó ötlet ha mennék, mert most csak félig voltam részeg de sikerült beszólogatni mindenkinek comodon... Persze élőbe más vagyok de ott úgyis bebasznék majd nagyon szóval csak rontanám a közösséget...
Neten mindenkinek nagyobb a pofája, és kevésbé is értik meg egymást. Neked is pont azt javaslom mint Rednexnek! u.i.: Srácok, ez KOMOLY???? Ne basszatok már fel, hogy én a HUDA tizenéves újonca érettebb vagyok nálatok!? Fél éve még mind a ketten normálisak voltatok, és kurvára szeretném, hogy GYERTEK ISTIHEZ, és bizonyítsátok be, hogy nem vagytok kocka hisztis picsák!
| |
|
| |
Set Moderator
Posts : 1145 Join date : 2010. May. 17. Age : 33 Location : Oulu, Finland
Tapasztalati pont Credits: 77 Győzelmi mutató: 11-9
| Tárgy: Re: HUDA találkozó.....nálam Pént. Jún. 01, 2012 4:00 pm | |
| Ja könnyebb megsértődni a gép előtt minthogy eljönni és megbeszélni | |
|
| |
R3dNeX
| Tárgy: Re: HUDA találkozó.....nálam Pént. Jún. 01, 2012 4:19 pm | |
| Tudok érvelni csak Nheil szerint nem, és ezért hazugságokat találok ki (De akkor árulja el vki, hogy tűnik el egy poszt, ha nem törli ki senki? - vagy hazudik vki - vagy van egy 3. személy aki mindenki tudta nélkül feljön és törli a posztokat - vagy a semmiből elő támad vmi és törlődik a poszt)Én örültem neki h végre normális lett megint a helyzet és lett egy Normális Nheil, és akkor erre beállít egy hazugnak De már rájöttem h ha neki beszél az ember, akkor az olyan mint a falnak, és a találkozón nem vitatkozni akarok, főleg mivel neki feleslegesen mond bármit is az ember nem képes felfogni És a találkozón nem idegeskedni akarok, hanem piálni, kajálni, és normális témákról beszélni, meg normális zenét hallgatni Szerezni kell egy csajt neki és akkor nem lesz probléma | |
|
| |
NAKA
| Tárgy: Re: HUDA találkozó.....nálam Pént. Jún. 01, 2012 5:49 pm | |
| Minden esetre gyertek mind a ketten, és akkor vagy Nheilt csajoztatjuk (remélem nincs ellene kifogás), vagy pedig ha balhé van akkor szerválunk egy puskát nyugtató töltényekkel, és nyakon lövünk titeket. Valahogy úgyis megoldjuk. Az előző találkozón is tök nagy nyugi volt. | |
|
| |
Nheil Admin
| Tárgy: Re: HUDA találkozó.....nálam Pént. Jún. 01, 2012 6:06 pm | |
| De könyörgöm milyen óvodás dolog ez, amikor az ember nem tud észérvekkel visszavágni, jön ilyen csajozási dologgal? Hogy a szarba jön ez ide? Én vagyok a hibás mert egyszerűen fel mertem emlegetni azt hogy droppolt, ami TÉNY és az is tény hogy NEM ÉN VOLTAM AZ AKI NEM NEKI ADTA A GYŐZELMET amin szintén besértődött mint valami óvodás (persze RÁM AKI NEM CSINÁLT SEMMIT MIVEL NEM ÉN VAGYOK A RENDEZŐ REÁLIS) mert ugye 1 ponton múlt biztosan és akkor a válasz : "menj el csajozni" , egyszerűen óvodás vagy. Ja és aztán jönnek a hazugságok tegnap: "bezzeg Nheilre és Tarita egy hetet simán lehetett várni" Tehát ugyebár ő hazudhat simán, teljesen mindegy hogy mi igaz de ha valaki felemleget egy megtörtént dolgot ami igaz akkor az szarrágó hazug stb. Soha nem kellett rám egy hetet várni, 1 napot se, egy esetben én magam írtam be hogy autowint az ellenfeleimnek 2 0 val mert nem leszek szóval ha már hazudsz valamit, vagy tedd úgy hogy ne derüljön ki vagy hazudj értelmeset. Ja és igen, miért ne töröljek spam postokat? Töröltem Istiét, Taráét és a sajátjaimai is és akkor mi van? Mr. Alexander ezen is persze megsértődik. Most már azt látom nem is én vagyok az aki mindenen megsértődik. És akkor persze jön a csajozás (kit érdekel? hogy jön ide? mért kell totál más dolgot elővenni ami nem ide tartozik, csak épp ebben lehet belémrúgni ugyebár gondolom) meg az "én vagyok itt a legutolsó" stb stb sírás meg a "tenni kell a közösségést" műsor attól az embertől aki reggeltől estig tanul meg a barátnőjével csetel, meg nem tud decket építeni meg szarul játszik (de azért az elmúlt 4 duelből 4szer simán bevert de persze sírni jobb xd)a közösség helyett. REÁLIS. | |
|
| |
Ragnaros Moderator
| Tárgy: Re: HUDA találkozó.....nálam Pént. Jún. 01, 2012 6:59 pm | |
| | |
|
| |
NAKA
| Tárgy: Re: HUDA találkozó.....nálam Pént. Jún. 01, 2012 7:20 pm | |
| Oké, marad a nyugtatós puska... | |
|
| |
R3dNeX
| Tárgy: Re: HUDA találkozó.....nálam Pént. Jún. 01, 2012 7:32 pm | |
| feljöttem comodora is, fórumon is próbálom tartani az életet, jelentkeztem tag duelre is, és igen, hazudok hogy 1 hét lett várva mert csak 4 nap de tegnap mondtam h az 1 hét szimbolikusan írtam, egy közelítő értékkel...4. fordulo, márc 18 körül, indulási időpont április 1 Set: - Idézet :
- WoW el is felejtettem hogy viszek egy versenyt, ugye a hétvége miatt xD
Ööö, szerdáig amit még lehet játszatok le aztán meglátjuk mi lessz és akk WM2SM2-vel mi a helyzet? Mintha Ragna említette volna hogy droppolni akar
április 7. Nheil: - Idézet :
- Prózai kérdésem :
Mi a szarra várunk még? Már leírtam hogy autowin nekik hiszen nem voltam itt, nem kivételezünk senkivel.
április 7. Set: - Idézet :
- Még a szombatot meg akartam várni és mivel ma úgy is inni megyek lejátszhatod a meccseidet
igazad van nheil, nem lehet visszakeresni és hazudtam... inkább igyál kevesebbet és nem halnak el annyira az agysejtjeid és talán jobban emlékezel rá... tovább nincs értelme folytatni, mert bebizonyosodott amit írtam - Idézet :
- De már rájöttem h ha neki beszél az ember, akkor az olyan mint a falnak
és akkor jön a nheil féle duma, kifogás h nem tudok érvelni... De talán ezt se kellett volna már írnom, csak utálom amikor hülyének néznek
A hozzászólást R3dNeX összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jún. 01, 2012 8:05 pm-kor. | |
|
| |
Ragnaros Moderator
| Tárgy: Re: HUDA találkozó.....nálam Pént. Jún. 01, 2012 7:47 pm | |
| Látom hova akartok kilyukadni, és megkérlek titeket álljatok le mielött elkezdődne. Nem lesz itt most OFF párbaj meg szájkarate. Ha nem akartok jönni, akkor mondjatok rá rendes érvet, ne imuljatok hogy "Jaj engem mindenki utál!" Ha annyi animét néznétek mint én tudnátok, hogy nincs olyan akit mindenki utál :I A táncoló majom mindenkit szeret. Szóval OFF-t légyszíves abbahagyni. Hogy ne legyen OFF: Utolsó vizsgám legjobb esetben is 22.én lesz, szóval legkorábban csak utána érek rá. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: HUDA találkozó.....nálam | |
| |
|
| |
| HUDA találkozó.....nálam | |
|