Posts : 608 Join date : 2009. Dec. 26. Age : 15 Location : Debrecen
Tárgy: Re: Vicc topic Pént. Május 14, 2010 3:01 pm
Múltkor voltam egy Nyírparasznya nevű noname helyre, ahol a gettó ( a falu 3/4-e) úgy néz ki, hogy ablaknélküli házakra földút vezet, ami mellett csuklyás Hungarian Underunderworld rapperek voltak. :/
Guest Vendég
Tárgy: . Szomb. Május 15, 2010 3:15 pm
.
A hozzászólást Dafti összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jún. 09, 2010 2:41 pm-kor.
Tarantila Admin
Posts : 1544 Join date : 2009. Dec. 26. Age : 36 Location : Budapest
Tapasztalati pont Credits: 75 Győzelmi mutató: 11-5
Tárgy: Re: Vicc topic Szomb. Május 15, 2010 3:26 pm
Lool a pókemberes az Xmenben lol XD
Guest Vendég
Tárgy: . Szomb. Május 15, 2010 9:33 pm
.
A hozzászólást Dafti összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jún. 09, 2010 2:41 pm-kor.
Toki
Posts : 598 Join date : 2010. Mar. 28. Age : 32 Location : Central Europe
Tárgy: Re: Vicc topic Hétf. Május 17, 2010 2:13 am
Posts : 152 Join date : 2010. May. 13. Age : 35 Location : Budapest
Tárgy: Re: Vicc topic Pént. Jún. 25, 2010 8:11 am
Igen az elsőt az régóta ismerem már én is, eléggé a szánalom kategória éke, viszont a 2. videód is ütött.
- Ki az abszolút optimista? - Az a férj, aki a feleségét a divatház előtt járó motorral várja.
- Mi az abszolút kettős érzés? - Amikor az anyósod karambolozik az új kocsiddal.
Úgy szeretnék meghalni, mint a nagyapám: álmában, csendesen, gondtalanul, nem pedig ordítva, sikoltozva, pánikban, mint az utasai.
Toki
Tárgy: Re: Vicc topic Pént. Jún. 25, 2010 10:44 am
Nálam ez a vicc a personal favorite:
Balogh néni a klinikán várja a leletet. Az orvos lehorgasztott fejjel lép hozzá: -Nos, Balogh néni, rossz hírt kell közölnöm, gyógyíthatatlan daganata van. -Te jó ég, Doktor Úr, akkor most...meg fogok halni? - kérdi elcsukló hangon a beteg. -Igen, valószínűleg még az idén. -No de Doktor Úr, nem tudna esetleg valami biztatót mondani? -Hát...HAJRÁ BALOGH NÉNI!
Deadbone
Posts : 29 Join date : 2009. Dec. 30. Age : 32 Location : Eger
Székely eggyütt alszik a fával.Egyszer csak megkérdezi: -mit csinálsz fiam? -Maszturbálok édesapám. -És jutottál már valamire? -Még nem. -Akkor próbálkozz a sajátoddal...
R3dNeX
Posts : 1020 Join date : 2009. Dec. 27. Age : 34 Location : Place of God :D
Tapasztalati pont Credits: 50 Győzelmi mutató: 3-5
Tárgy: Re: Vicc topic Csüt. Nov. 04, 2010 12:50 am
lol, poén h én nem is ezeket linkeltem és ezeket teszi ki.. :O
pendecho
Posts : 467 Join date : 2010. Mar. 29. Age : 32 Location : Slovakia,near Galanta
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 8-5
Tárgy: Re: Vicc topic Hétf. Nov. 29, 2010 5:44 pm
Az öreg postás már 35 éve hordta ki a küldeményeket nap, mint nap, hóban és szélben éppúgy, mint a legnagyobb forróságban. Lassan elérte a nyugdíj korhatárt, és azok az emberek, akik ismerték és szerették...(mert mindenkivel kedves és udvarias volt), mind megajándékozták valamivel utolsó munkanapján. Az egyik háznál a teljes család várta, és egy kis ajándékcsomagot nyomtak a kezébe. A másiknál kapott egy doboz finom szivart. A harmadiknál (akivel többször váltott pár szót horgászszenvedélyéről) nagy doboz csalit kapott. Az egyik háznál pedig a gyönyörű, szőke, fiatal háziasszony sokat sejtető hálóköntösben várta, megfogta a kezét, bevezette a hálószobába, és élete legszenvedélyesebb szeretkezésében részesítette. Miután kipihenték magukat, a lány kiment a konyhába, és nagyszerű reggelit készített. Miközben a postás evett, meglátta, hogy kávéscsészéje alatt egy százas lapul. -Amit eddig kaptam, túl szép ahhoz, hogy szavakba lehessen önteni, de szeretném megkérdezni, a százast miért kapom? - Tegnap este mondtam a férjemnek, hogy ma lesz az utolsó munkanapod -válaszolt a lány- és megkérdeztem, mit adjak neked. Azt mondta: "bazd meg, adj neki egy százast!" De a reggeli már az én ötletem volt...
Toki
Tárgy: Re: Vicc topic Vas. Feb. 20, 2011 10:00 pm
-What's black and blue and hates sex? -....? -Rape victim.
pendecho
Posts : 467 Join date : 2010. Mar. 29. Age : 32 Location : Slovakia,near Galanta
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 8-5
Tárgy: Re: Vicc topic Hétf. Feb. 21, 2011 9:45 pm
Toki írta:
-What's black and blue and hates sex? -....? -Rape victim.